De volgende Peelsessie is over:

De volgende Peelsessie is over:

Elke eerste zaterdag van de maand

Get Adobe Flash player

INSCHRIJVING VOOR HET PEEPLPEELSESSIE SEIZOEN 2024

DOELSTELLING
De doelstelling is om meer livemuziek uit de jaren 70-80-90 aan een oudere vergeten doelgroep te presenteren middels optredens van cover- en tributebands die in deze graag willen spelen. (meer dan 300 bands die willen spelen!) De Peelsessie is laagdrempelig omdat de bands bereid zijn om te spelen voor een kleine onkostenvergoeding, er geen entree gevraagd wordt, en zo dat belangstellenden eerder geneigd zijn om te komen kijken. Ook is dit evenement vanaf 2005 duidelijk op de Nederlandse uitgaanskalender gezet (en inmiddels ook België) gezien de aanwezige gasten gemiddeld tussen de 300 en 750.
De bands krijgen ook een groot stuk promotie mee welke door meer dan 160 media zal worden verspreid.

ADRESGEGEVENS/CONTACT LOCATIE
Camping Boekelsven
Peelstraat 28
5427 EG Boekel
Tel: (0492) 32 19 41
Fax: (0492) 32 26 60
ORGANISATORISCHE ZAKEN
Joan van Berlo
Telefoon: 06 – 234 62 456
B.g.g. (0492) 32 19 41 (locatie)

GELUIDSINSTALLATIE EN BACKLINE
Optie 1: In principe kan de PA/Geluidsinstallatie worden verzorgd door Boekelsven die daarvoor de beschikking heeft over twee professionele 2 – 6 KW geluidsets, digitale mengxtafel etc etc
Wij verzorgen ook een hoog gekwalificeerde geluidsman die al vele bekende NL artiesten/bands heeft uitgemixt. De backline dient altijd zelf mee genomen te worden door de band.

Optie 2:
Ook is het natuurlijk mogelijk om de eigen complete set van de band mee te nemen en te gebruiken tijdens de Peelsessie. Er wordt dan alleen een podium voor de band gereserveerd.

OPBOUW SET + SOUNDCHECK
De bedoeling is dat iedere band de complete backline bij zich heeft want voor de complete PA installatie wordt gezorgd. Eventueel gezamenlijk gebruik dient door de bands onderling geregeld te worden. Bands die werken met in-ear monitoring dienen dit zelf mee te nemen en aan te geven bij onze geluidstechnici.
De twee bands worden s’middags rond 16.00 u verwacht voor de opbouw van de set (eerst koffie en broodjes !!) Wij zorgen dat de twee podiums kant-en-klaar staan inclusief het licht en PA installatie.

OPBOUW: vanaf 16.00 UUR
Ook wordt er dan eventueel met elkaar overlegd om gezamenlijke nummers te spelen of eventuele uitwisseling van muzikant of zanger of ander jamelement of muzikaal idee etc etc

SOUNDCHECK: OM 19.00 UUR (uiterlijk!)
Door onze professionele geluidsman wordt iedere band perfect afgeregeld zodat we omstreeks 20.00 uur klaar zijn om de eerste gasten te ontvangen (rond 20:30 uur begint de eerste set)

PRIKLIJST en SETLIJST
ALLE BANDS LEVEREN van te voren HUN PRIKLIJST EN SETLIJST AAN PER MAIL
Deze wordt ook s’middags met alle bands doorgenomen om te voorkomen dat dezelfde nummers sávonds worden gespeeld.
IEDERE BAND SPEELT 2 SETS VAN MINIMAAL 60 MINUTEN.

OPTREEDSCHEMA AVOND
Eventueel waar nodig worden die middag ook met de bands het definitieve optreedschema van die avond doorgenomen en indien nodig aangepast. Gemiddeld treden alle bands per set minimaal 60 minuten op en wordt er om en om gespeeld op de twee podia.
Set 1 Tijd: 20.30 uur – 21.30 uur
Set 2 Tijd: 21.45 uur – 22.45 uur
Set 3 Tijd: 23.00 uur – 00.00 uur
Set 4 Tijd: 00.00 uur – 01.00 uur

PR EN GRATIS PROMOTIE BANDS
Alle deelnemende bands worden breed gepromoot in een grote regio (Brabant, Limburg, Gelderland, en inmiddels ook België) door middel van krantenartikelen in dagbladen, lokale kranten etc, muziek en concertagenda’s, kabelkranten, interviews op radio en incidenteel TV, speciale uitgaven (o.a. “Dienblad” voor uitgaand Nederland) Pop podiasites en concertagenda’s op internet etc etc.
Momenteel werken we samen met 150 verschillende media binnen een heel groot gebied.
Hiervoor hebben we van iedere band nodig: (indien nog niet aanwezig)

- 2 DIGITALE FOTO’S VAN GOEDE KWALITEIT (foto gemiddeld van 600 kb tot 2 mb)
- BIOGRAFIE IN WORD OF ANDER TEKSTPROGRAMMA
- 1 GELUIDSFRAGMENT IN MP3 of anders DEMO-CD
- YOUTUBE CLIPS

Er worden flyers gemaakt en verspreid over een groot gebied en incidenteel worden er posters neergehangen plus advertentie in de lokale media geplaatst.
Daarnaast krijgen alle bands een link naar hun site op de agenda van de Peelsessie.
( www.peelsessie.nl )

WAT VRAGEN WE AAN DE BANDS
-Publicatie van de Peelsessie op de site van de band zelf (in agenda en onder links)
-Extra reclame maken voor het optreden (mailing naar fans/belangstellenden etc)

De organisatie zal iedere band tijdig voorzien van digitaal flyermateriaal om thuis eventueel eigen fans en belangstellenden te voorzien van de nodige informatie over het komende optreden van de band.

DRANK EN CATERING
De bands krijgen 7 consumptiemunten per persoon gedurende het avondgedeelte.
Wanneer er onstage water tijdens het optreden nodig is dan graag van te voren aangeven wat er precies op het podium moet komen/staan. Na afloop van de avond gaan we na het afbreken nog even gezellig met elkaar rond de tafel zitten en eten we snacks en/of broodjes o.i.d. en nuttigen nog wat drankjes. We kunnen dan allebei onze ervaringen vertellen zodat wij als organisatie weten of we goed zitten of er nog dingen veranderd moeten worden en of jullie het naar de zin hebben gehad.

ONKOSTENVERGOEDING
De onkostenvergoeding t/m 6 bandleden is €250,- (Voor Belgische bands en bands met 7 en meer muzikanten is dit €300,-) wordt aan het eind van de avond betaald door invullen van de welbekende KVA lijst (Kleinvergoedingslijst Artiesten en Bands) waardoor jullie geen belasting behoeven te betalen en jullie onkosten vergoeding volgens de belastingdienst netjes geregistreerd is. (hiervoor wel ieders sofinummer meenemen of ID kaart en kopie daarvan) Voor Belgische bands is dit niet nodig maar willen we wel een factuur!
Een andere manier is via de 21 % BTW regeling als jullie deze bezitten.

Download hier het formulier en vergeet hem niet ingevuld incl. een kopie van een legitimatie van elk band lid mee te nemen naar de Peelsessie.

VRAGEN
Verdere vragen: Mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per telefoon 06-23462456
Betreffende de locatie: Mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per telefoon 0492-321941

Wij wensen alle bands een zeer genoeglijke avond met veel speelplezier en passie

Joan van Berlo

Boekelsven BV in samenwerking met Showeventz - Copyright 2015-2023

U vind de Peelsessie in de grote kantine van Camping BoekelsVen

Peelstraat 28

5427EG Boekel

 

plattegrond